Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η ημέρα συγκέντρωσης σχολικών ειδών από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



Μετά την αναβολή λόγω καιρού, επανερχόμαστε και σας καλούμε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00, στον πεζόδρομο της οδού Κομπανίας (πίσω από τον ΟΤΕ) σε μια γιορτινή ημέρα συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Παρέα με τα δυο στέκια της πόλης «Στου Αιώνα την Παράγκα» και «Κλεψύδρα» που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κομπανίας και τις όμορφες μουσικές του DJ Mixalis Rokas ετοιμάσαμε μια γιορτή, η οποία για εμάς σηματοδοτεί την έναρξη άλλης μιας αγωνιστικής χρονιάς. Στην έναρξη, λοιπόν, της 13ης χρονιάς της παρουσίας μας στην πόλη σας θέλουμε όλες και όλους κοντά μας, θέλουμε την ενέργεια σας και τη δύναμη σας για να συνεχίζουμε.

Παράλληλα, όσες και όσοι επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα (χωρίς αυτό να είναι προϋπόθεση) μπορείτε να φέρνετε σχολικά είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα) για όλα τα παιδιά της πόλης που τα περιμένουν στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς!!!

Στις παράλληλες δράσεις της ημέρας:

Τα παιδιά θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι ζωγραφίζοντας…πέτρες!!!

Και θα παίξουν ένα «τσουβάλι» βιωματικά παιχνίδια!!!

Μικρές/οι και μεγάλες/οι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την έκθεση φωτογραφίας από κινητό «ΙδΑΝεΙΚΟΣ Τόπος» των παιδιών της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Αιανής και να δεχτείτε ως κέρασμα το Kheer, ένα ιδιαίτερο γλυκό από την πατρίδα τους.

Ευχαριστούμε τα παιδιά από του «Αιώνα την Παράγκα» και την «Κλεψύδρα», τα οποία θα διαθέσουν μέρος των εσόδων της ημέρας για την προμήθεια επιπλέον σχολικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.