Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για την 3η Γιορτή Μελιού στην Κοζάνη



Η 3η Γιορτή Μελιού στην Κοζάνη ήταν η αφορμή για τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, Κώστας Κυριακίδης, το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο γραφείο Δημάρχου.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, η Γιορτή Μελιού και προϊόντων κυψέλης που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο και το Δήμο Κοζάνης, στοχεύει στην ανάδειξη των προϊόντων των ντόπιων μελοπαραγωγών, αλλά και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη των προϊόντων αυτών.

Ο ταμίας του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης, Γιώργος Γαβριηλίδης, επεσήμανε πως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα τοπικά προϊόντα κυψέλης και τα παράγωγά τους, τα οποία όπως είπε είναι από τα πλέον ποιοτικά της χώρας, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια και κατασκευές.

Ο Διευθυντής της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Μπιλιώνης, τόνισε την ανάγκη προώθησης των εν λόγω προϊόντων σε νέες αγορές πέρα από την τοπική.

Ο κ. Κυριακίδης κλείνοντας αναφέρθηκε στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ασχοληθεί με την προβολή των τοπικών προϊόντων αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην τοπική ανάπτυξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.