Το εισιτήριο βγαίνει στην Δυτικομακεδονική γη – Του Καθηγητή Δημήτριου Ζησόπουλου



Βασικό θεολογικό δόγμα είναι ότι κατά την διάρκεια του βίου «εξαγοραζόμεν τον καιρόν» δηλαδη μας δινεται η ευκαιρία να προσθέσομε μαργαρίτη στο περιδέραιο που κοσμεί την είσοδο μας στον παραδεισο.

Το εισιτήριο λοιπον για τον παραδεισο εκδίδεται την γή.

Τα δύο τελευταία έτη επιστήμονες, τεχνοκρατες, επενδυτές και πολιτικοί προσπαθούν να εκδώσουν το εισιτήριο της Δυτικομακεδονικής γής ώστε να παει στο επόμενο σταδιο.

Οι Γκανατσιος και Συριζα εκδώσανε το πανεπιστημικό αεροπορικο εισιτήριο. Ο Συριζα δεν ανεβηκε στο αεροπλάνο ενώ τον Γκανατσιο τον κατέβασε πονηρα καποιος Γαβρόγλου. Ετσι και αλλιώς ένα πανεπιστήμιο δεν εχει αμεση ή μεσοπροθεσμη επίπτωση στην Αναπτυξη αλλα μακροπρόθεσμη προοπτική.

Ο Τσιπρας θυσιάζοντας το κόμμα του εδωσε στην Δυτικομακεδονική γή μια προοπτική ισοδυναμίας με ολόκληρη χωρα. Όταν ο καθηγητής Μαπκούρος, η πιο ελπιδοφορα προσωπικότητα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών πάει στις Βρυξελλες σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα διαπιστώσει ότι η Δυτική Μακεδονία αντιμετωπίζεται σαν κρατική οντότητα. Υπηρξα αυτηκοος μάρτυς χαριτωμένης χειριστριας εργου που νομιζε ότι η Δυτική Μακεδονία είναι κατι σαν την Βόρεια Μακεδονία. (Ηδη η βουλγαρική πλευρα ανησυχεί) .

Ο Μιχαλης ο Παπαδόπουλος κάνει ότι μπορεί αλλα απέδρασε στην Αθήνα νικητής αλλα στενοχωρημενος.

Η περίφημη ρυση τέως Νομαρχη και Περιφερειάρχη ότι εδώ ξεκινανε οι γραμμες της ΔΕΗ δεν ισχυε όταν την εξεφρασε ούτε ισχύει τωρα. Μεγαλος μερος της ηλεκτρικής ενεργειας καταναλωνεται στην διαδρομή προς Αθηνα ενώ το νέο λιγνιτικό πεδίο της Ελλαδος είναι πια στην Ιεραπετρα.

Ο Περιφερειάρχης εν Χριστώ Αδερφός Κωνσταντίνος θυσίασε μια λαμπρη κοινοβουλευτική καριέρα για να σώσει την πατρωα γή. Αυτος θα σφραγίσει το εισιτήριο για την ανάπτυξη. Εχει δοκιμασμενη πετυχημενη άποψη για την αγροτική παραγωγή, αποκτα ενεργειακή άποψη, και δοκιμάζει να τιθασεύσει το τέρας της γραφειοκρατίας.

ΟΜΩΣ, Όπως ελεγε και η Μερκελ το εργο δεν τελειώνει παρα μόνον αφου τραγουδήσει η χοντρη κυρία, που βέβαια είναι το χρημα. Οι επενδύσεις θα καθορίσουν το μελλον μας.

ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ και να ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ.

Τωρα να δώσουν τόπο στους αλλους.

Εχουν ενημερωθεί από δεκατίας για το πρόβλημα και ακομη σημερα ομφαλοσκοπούν.

Όταν ένας νέος θελει να κανει οικογένεια εχει ορίζοντα 30 ετίας.

Αν σε 30 έτη το τοπίο ειναι ζοφερό φευγει από Την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Αυτό ονομαζεται προεξόφληση και είναι κυρίαρχο στα οικονομικά φαινόμενα.

Το εισιτήριο βγαίνει εδώ και τωρα.

Καθηγητης Δημητριος Ζησόπουλος

4 σχόλια στο άρθρο “Το εισιτήριο βγαίνει στην Δυτικομακεδονική γη – Του Καθηγητή Δημήτριου Ζησόπουλου

  1. Γάιδαρος στα κεραμίδια,μαντζουράνα στο κατώφλι,αχ βάσανα που έχει η αγάπη,να σε δάγκωνα στο σβέρκο!

  2. Κωσταντινιά Ντέμου "Μακεδόνισσα"

    - Edit

    Απαντήστε

    Ένα κείμενο γεμάτο ασάφειες ,κατηγορίες , συκοφαντίες και φυσικά με πολλά υπονοούμενα , ποιος;; ποια;; γιατι;; μένει να τα φανταστούμε … Πρ’ αυτά, είναι καθηγητής … Με τέτοιους Δασκάλους βγαίνουν τα παιδιά μας αγράμματα !!!!

  3. ΌΠΟΥ ΦΥΣΆΕΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    @@@@ ΨΗΛΆ ΚΑΙ ΑΓΝΆΝΤΕΥΕ ΖΗΣΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ ΕΊΣΑΙ . ΠΙΣΤΕΎΩΩ ΌΤΙ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΤΊ ΈΓΡΑΨΕΣ ΩΧΑΧΑΧΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.