Στοίχημα: Νηνεμία μετά την καταιγίδα!



Καλημέρα φίλοι! Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο για εχτές; Εξαιρετική μέρα, ατόφιο patent με σημεία όλα στο τέσσερα. Το ότι παίξαμε σωστά μας το απέδειξαν και οι αποδόσεις, που έφτασαν σχεδόν σε αποδόσεις φαβορί πριν το ματς. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι ομάδες. Αγία Άννα… μεγάλη η χάρη σου (χεχε)!

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη ημέρα του αυστριακού Κυπέλλου. Δυστυχώς θα σας ξενερώσω, όμως συνάμα θα καταλάβετε ότι βλέπω πολύ σοβαρά τη δουλειά μου. Το ότι κερδίσαμε χτες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζουμε… αβέρτα. Η διαχείριση της νίκης είναι δυσκολότερη από τη διαχείριση της ήττας!

Αναλύσεις όμως υπάρχουν και σας τις παρουσιάζω.

Wiener Viktoria – LASK Linz: Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαώδης, πραγματικά χαώδης. Η Λίντσερ είναι πλέον μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Αυστρίας, πίσω από τη Σάλτσμπουργκ. Για κόντρα… ούτε λόγος. Στοιχηματικά μακριά. Θεωρώ θα έχει μια εύκολη πρόκριση.                 

Austria Klagenfurt – SK Sturm Graz Ίσως το μοναδικό ματς που να σηκώνει στοιχηματική κουβέντα. Η Κλάγκενφουρτ είναι μια ομάδα που ανεβαίνει σταδιακά τα τελευταία χρόνια και σιγά σιγά βρίσκει τη θέση της στη δεύτερη κατηγορία. Σίγουρα θέλει ακόμα πολύ για να φτάσει σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, όμως δεν το βρίσκω απίθανο σε μερικά χρόνια να το επιχειρήσει. Στη Στουρμ έγιναν αρκετά στο περασμένο ματς, ο κόουτς Μαέστρο τα έκανε… λαμπόγυαλο στα αποδυτήρια και τιμωρήθηκε, ενώ το κλίμα δείχνει «συννεφιασμένο». Το 5,75 στον άσο μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Προσωπικά το αφήνω πάντως…                              

Wattens Tirol – FK Austria Wien : Η Αούστρια πήρε ψυχολογία, η Βάττενς βυθίστηκε και άλλο στην αγωνιστική κρίση, ειδικά εντός έδρας, που φαίνεται πως «μπλοκάρεται». Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με μια ντεφορμέ ομάδα, όπως και στην αντίπερα όχθη με μια αψυχολόγητη ομάδα.       

Wolfsberg – Wolfsberger AC : Τοπικό ντέρμπι. Η Βόλφσμπεργκ απέναντι στη… Βόλφσμπεργκ. Τεράστια η διαφορά των δύο συλλόγων, με τη γηπεδούχο μάλιστα συχνά πυκνά να δέχεται τη βοήθεια της ΒΑΚ, είτε οικονομικά είτε από πλευράς έμψυχου δυναμικού. Δεν γίνεται να μην σκεφτώ πονηρά, όσο και να το θέλω. Το άσος ημίχρονο/διπλό τελικό πληρώνει 23,00.   

Hertha – SC Rheindorf Altach: Υπάρχει αρκετή «κίνηση» στη Χέρτα, που βλέπει το ματς αυτό ως ένα από τα highlights των τελευταίων ετών. Μεγάλη διάθεση για τη συγκεκριμένη ομάδα, που σταδιακά προσπαθεί να αφήσει τον ερασιτεχνισμό και να μεταβεί σε απόλυτο βαθμό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο λόγος που πληρώνει και 13,00 η νίκη της απέναντι στην Άλταχ. Δεν πάει όμως το χέρι…                          

Vorwarts – SV Ried: Αν δεν υποτιμήσει την κατάσταση η Ριντ, τότε θα περάσει από την έδρα της Φόρβερτς Στιρ. Βέβαια, εδώ αρχίζει και πλανάται στο κεφάλι η σκέψη του αν το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό. Πάσο από μένα.                   

SK Rapid Wien – FC Salzburg Τεράστιο ματς στη Βιέννη και ασφαλώς είναι το μεγαλύτερο ματς αυτής της φάσης του Κυπέλλου. Η Σάλτσμπουργκ έδειξε αδυναμίες απέναντι στη Λίντσερ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξει το babyface Χάλαντ για τη Σάλτσμπουργκ, που είναι τεράστια απώλεια. Το 4,75 παίζεται.

Αυτά τα ωραία. Νέα στήλη την Παρασκευή για… εισαγωγή στο Σ/Κ!

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.200μονάδες

Επιστροφές από 24/09: 362,2 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 25/09: 0 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες  στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.