Κοζάνη: 51χρονη αλλοδαπή βρήκε στο δρόμο κάρτα ανάληψης με το pin και αφαίρεσε 400 ευρώ



Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης με υπολογιστή που διαπράχθηκε προ οκταημέρου περίπου στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 51χρονης αλλοδαπής.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, πρωινές ώρες της 17-09-2019 στην Κοζάνη, η 51χρονη αφού βρήκε σε δρόμο κάρτα ανάληψης, με επικολλημένο τον κωδικό PIN, ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, προέβη σε αγορά προϊόντων-ψιλικών και ανάληψη μετρητών, συνολικής αξίας 409,80 ευρώ.

Στην κατοχή της 51χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, η κάρτα ανάληψης και το ανωτέρω χρηματικό ποσό, τα οποία και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: 51χρονη αλλοδαπή βρήκε στο δρόμο κάρτα ανάληψης με το pin και αφαίρεσε 400 ευρώ

  1. Γιαυτο τι τους κρατάτε εδώ,έχει βρει Έλληνας κάρτα κ την έχει παραδώσει αυτοί που; Τι περιμένετε..

    1. Να κρίνεις τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και όχι από την εθνικότητα τους. Αλλιώς δε θα ‘πρεπε να κατοικεί κανείς σ’αυτή τη χώρα. Αν πάλι είσαι ρατσιστής εκ πεποιθήσεως, ξύδι και καλά μυαλά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.