Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ιατρικό Συνέδριο για θέματα διαγνωστικής και θεραπευτικής Ογκολογίας στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019 το Ιατρικό Συνέδριο στην Κοζάνη που είχε θέμα τα νεώτερα δεδομένα σε θέματα διαγνωστικής και θεραπευτικής Ογκολογίας.

Το συνέδριο ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής και κατά τη διάρκειά του υπήρξαν ιδιαίτερα πρωτοποριακές και αποκαλυπτικές εισηγήσεις από τους επιστήμονες του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή και η ανάπτυξη των εισηγήσεων καθώς και η  σύσταση των προεδρείων κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε από ιατρούς με εξειδίκευση στη διάγνωση και θεραπεία ογκολογικών ασθενών, με εγνωσμένο κλινικό και επιστημονικό έργο ,  αλλά και από ιατρούς  που δραστηριοποιούνται στην Δυτική Μακεδονία με ανάλογη κατάρτιση και εμπειρία στη διαχείριση ογκολογικών ασθενών.

Στην κάμερα του KOZANILIFE.GR μίλησαν για το συνέδριο αλλά και για τα περιστατικά που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας η κα. Θεοδώρα Τσιούδα, υπεύθυνη του Πνευμονολογικού Ογκολογικού Τμήματος του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Χαράλαμπος Τσεβεκίδης:

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”1120″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”30″] 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.