Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων με τον Δήμαρχο Κοζάνης για το μέλλον της ΔΕΗ



Αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστικοί φορείς στο τραπέζι του διαλόγου, με κοινή αγωνία για το μέλλον της ΔΕΗ και της περιοχής εν όψει των διαφαινόμενων ραγδαίων εξελίξεων

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κοζάνης Λαζάρου Μαλούτα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συνάντηση με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τους Συνδικαλιστικούς Φορείς, τους Εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Συζητήθηκαν τα ενεργειακά προβλήματα του τόπου με έμφαση στις διαφαινόμενες δυσμενείς εξελίξεις στη ΔΕΗ και την περιοχή. Αποφασίστηκε η διαρκής επαφή και συζήτηση για τον τρόπο δράσεως και αντιμετώπισης του καίριου θέματος των οικονομικών επιπτώσεων, καθώς και των απωλειών θέσεων εργασίας, για το μέλλον του μεγαλύτερου ενεργειακού δήμου της χώρας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων με τον Δήμαρχο Κοζάνης για το μέλλον της ΔΕΗ

  1. Δεν μας αφορά το κλείσιμο της ΔΕΗ μας αφορά ο νιαημερος η φετινή αποκριά και αν Τα κιχια για την φετινή αποκρια αν θα έχουν δίκαιη μετάβαση.
    Επίσης η μεταμεσονύχτιες συγκεντρώσης στα μουτκα στο μαγειρείο χωρίς ουίσκι και ξηρούς καρπούς δεν είναι καλές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.