Πλούσιες δράσεις και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης κ. Βασίλης Βασιλακόπουλος μαζί με την Τοπική Συντονίστρια για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» κα. Κατερίνα Δαδαμόγια.

Ο Δήμος Κοζάνης και φέτος συμμετέχει στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί» σκοπός των δράσεων είναι να αναδειχθεί η ομαλή συνύπαρξη των πεζών, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Κοζάνη:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλούσιες δράσεις και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.