Ξεκινούν οι εργασίες στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς



«Η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου προχωράει κανονικά και σε λιγότερο από 20 μήνες η Καστοριά θα έχει ένα κτίριο όπως της αρμόζει», επισημαίνει στην γραπτή της δήλωση η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αφορμή την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης, χθες, των κτηρίων στο πρώην στρατόπεδο Μαθουδιάκη.

«Συνήθως όταν γκρεμίζεται κάτι δεν χαίρεσαι. Σήμερα όμως η χαρά είναι αναπόφευκτη. Γιατί ο αγώνας και η τριετής προσπάθεια να υλοποιηθεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, παρά τις προσπάθειες κάποιων να καθυστερήσει, πήρε σάρκα και οστά», τονίζει στη δήλωσή της η κ. Τεληγιορίδου επισημαίνοντας ότι όταν στις 27 Ιουνίου «μπήκαν οι πρώτες μπουλντόζες για την διαμόρφωση του χώρου, κάποιοι κομματικοί ειδήμονες, δήλωναν ότι πρόκειται για προεκλογικό ψέμα». Και καταλήγει η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ: «Για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν!».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.