Το ενιαίο δυνατό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι πραγματικότητα – Του Ρούλη Κοκελίδη



Του Ρούλη Κοκελίδη:

Πολλά συγχαρητήρια σ όλους και όλες πού συνέβαλαν, σε επίπεδο εκπαίδευσης, στους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, στους πολίτες, τους φοιτητές, στους πολίτες και την κοινωνία γενικώτερα. Συγχαρητήρια και στήν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που προώθησε την μεταρρύθμιση ,αναβαθμίζοντας και δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις υποδομές για τήν έρευνα και Καινοτομία .

Το ερευνητικό κέντρο Δ.Μακεδονίας ειναι μια ιδιαίτερα συμβολή στήν ανάπτυξη τής περιοχής και τής χώρας γενικότερα. Η ΕΡΕΥΝΑ πυρήνας της ανάπτυξης είναι βασικη προϋπόθεσή για τήν ανθρώπινη πρόοδο και ουσιαστικη παραμέτρος για μια νέα πειστική ,στρατηγική παραγωγικής και προγραμματικής ανασύνταξης .Επιβάλλεται να οικοδομηθεί μια νέα κουλτούρα εργασίας και ποιότητας ζωής πού να εμπνεύσει ,να κινητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα τήν νεολαία. Η ΝΕΟΛΑΊΑ!!! μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πολιτικό και κοινωνικο τοπίο στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

Η χώρα μας πρέπει να πάψει να τρώει τα παιδιά της. Να σταματήσει η καταστροφική μαζική μετανάστευση των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, οι οποίοι διαπρέπουν καθημερινά!!!Η αμεση επιστροφή τους ειναι πλέον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ . Η νεολαία μας ειναι ζωντανή , ενεργητική , εχει την δύναμη και την ικανότητα .Ζητάει ευκαιρίες και υποστήριξη. Το ερευνητικό κέντρο Δ.Μακεδονίας ,ειναι ενα απο τα εργαλεία, απο τις νέες υποδομές για τήν προοπτική αυτή και να συμβάλλει καθοριστικά στο νέο αναπτυξιακό τοπίο, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού.

Θερμά συγχαρητήρια στό νέο ΠΡΎΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΆΝΕΙΣ, ευχόμαστε απο καρδιάς δύναμη, αισιοδοξία, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.