Αυτός είναι ο Κοζανίτης που έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς φροντιστήριο και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

Μαθητής έγραψε 19,9 στα μαθηματικά χωρίς να κάνει φροντιστήριο. Ο στόχος του να περάσει στη Στρατιωτική Ιατρική επετεύχθη.

Μάλιστα ο μαθητής περνά 4ος στη γενική κατάταξη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βόγδο που μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει μετά από αυτό το κατόρθωμά του.

Ο Δημήτρης, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης. Συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

“Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν”, λέει χαρακτηριστικά ο μαθητής, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό, τι αφορά, δε, στην επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. Για αυτό που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, “συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά”.

Από το aftodioikisi.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Αυτός είναι ο Κοζανίτης που έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς φροντιστήριο και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

  1. πόση ευλογία από τον ουράνιο Πατέρα έχουν αυτές οι οικογένειες, που τόσο χλευάζονται στην εποχή μας………

  2. Φυσικά…………. Όταν κάποιος στρώνει τον κόλο του κάτω και διαβάζει ………….. έχει βοήθεια από ………………….. ψηλά. Από τον ουρανό…………………… ΕΝώ οι υπόλοιποι δεν έχουν βοήθεια από τον ουρανό…………………….. Έχουν το μυαλό τους στον ουρανό…………………….

  3. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον νεαρό που με επιμονή και πειθαρχία προσπάθησε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.
    Τι να πουμε γι αυτούς τους μαθητες που εισέρχονται, λόγω του συατηματοσ στα πανεπιστήμια με βαθμολογίες τόσο χαμηλές? Τραγικό!

  4. Άξιος! Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία! Δεν τον ξέρω καθόλου, αλλά χαίρομαι με όλη μου την καρδιά με την χαρά του!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.