Στοίχημα: Το Σημείο της Ημέρας: Πληρώνει την άλλη εβδομάδα



Η προσέγγιση του χθεσινού παιχνιδιού στην Αυστρία ήταν ορθή, με το σκορ να μένει στα πολύ χαμηλά και το μοναδικό γκολ να έρχεται από πέναλτι.

Σήμερα στο μενού ξεχωρίζουν τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια των play off για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το δεύτερο μισό της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ, παιχνίδι στο οποίο θα σταθούμε και μέσα από τη στήλη.

Η Ελληνική ομάδα έχει πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια προκριματικής φάσης, χωρίς να δεχτεί ακόμη γκολ. Επίδοση αν μη τι άλλο εξαιρετική και αξιοσημείωτη. Ο Σα κάνει τρομερές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια, ο Σεμέδο έγινε άμεσα ο ηγέτης της άμυνας και το κενό του Φορτούνη δεν φάνηκε εμπόδιο.

Αυτή βέβαια είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη «λέει» πως το κενό του Φορτούνη είναι δυσαναπλήρωτο και θα έρθει το σημείο που θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης η αίσθηση που άφησαν οι πρώτες εμφανίσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν μιας άτρωτης ομάδας. Δέχτηκε πολλές φάσεις και το μηδέν στην άμυνα περισσότερο πλασματικό χαρακτηρίζεται παρά αποτέλεσμα αψεγάδιαστης αμυντικής λειτουργίας.

Η Κράσνονταρ είναι ομάδα ανώτερη τόσο από την Πλζεν όσο και από τη Μπασακσεχίρ. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό, ακριβό και… ταιριαστό με τους ομίλους της διοργάνωσης. Αλλωστε τα σχεδόν 30 εκατομμύρια που έριξαν οι Ρώσοι στο μεταγραφικό παζάρι είχαν ως βασικό στόχο τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η Πόρτο το κατάλαβε καλά στον προηγούμενο γύρο και μάλιστα με μια ξεγυρισμένη τριάρα στην Πορτογαλία.

Στοιχηματικά, το 1.50 στο να παραβιαστεί για πρώτη φορά φέτος η εστία του Ολυμπιακού είναι επιλογή που χωρά στα παρολί της βραδιάς. Ψάχναμε το ασιατικό over 1 για την Κράσνονταρ, δηλαδή επιστροφή πονταρίσματος αν πετύχει μόνο ένα γκολ και πληρωμή από δύο και πάνω, αλλά δεν βρέθηκε στοιχηματική που να το προσφέρει.

Σε επίπεδο ειδικών, Μπέργκ (3.40) «φώναζε» ο Γερμανός, τονίζοντας την… πρόκληση των κόκκινων που θα βρει μπροστά του. Καμπελά (5.00) απαντούσε ο Prosv, που γνωρίζει καλά τις ικανότητες του Γάλλου μεσοεπιθετικού από τη θητεία στου στο Σαμπιονά.

Σαν γενική εικόνα, πάντως, επικράτησε η λογική πως οι Ρώσοι μοιάζουν ανώτεροι και μια δυνατή εμφάνιση, σήμερα ή μπροστά στο κοινό τους, μπορεί να αποδειχτεί αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση. Κάτι που τώρα συναντάμε σε τιμές αουτσάιντερ και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

21/8 – 22:00 – Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: 2 (1,95) με 6 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.