Ευχαριστήριο για την πανηγυρική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινόης Κοζάνης «Χρύσανθος»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινόης Κοζάνης «ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στην Πανηγυρική μας Εκδήλωση το Σάββατο 3/8/2019. Επισκέπτες από κάθε γωνία της Π.Ε. Κοζάνης και όχι μόνο, Οινοϊτες από τα πέρατα του κόσμου, Φίλοι, Εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων ήταν εκεί για να διασκεδάσουν και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων συνέβαλε ώστε η Εκδήλωσή μας να στεφθεί με επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό για κάποιους. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Πρωτοχωρίου, Πετρανών, Λευκόβρυσης, Πτελέας για τη παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων και όλων των συναφών.

Τους χορηγούς προβολείς μας: α. kozan.gr, β. kozanimedia.gr, γ. kozanilife.gr,

Όλους τους χορηγούς μας (είναι αδύνατο να τους αναφέρουμε αναλυτικά) που για άλλη μια χρονιά έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας οικονομικά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σύλλογό μας.

Τον Δήμο Κοζάνης (όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες) και την Τοπική μας Κοινότητα για τον καθαρισμό του χώρου καθώς και την εν γένει προετοιμασία του.

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μας επιτρέψετε να το δώσουμε σε όλους τους Εθελοντές (μεγάλους και μικρούς) που απέδειξαν για άλλη μια χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και τον Σύλλογό μας και η κατάθεση ψυχής, μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά. Παρά τις αντιξοότητες που προέκυπταν τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε «αναποδιά» και η όλη προσπάθεια να στεφθεί από επιτυχία.

Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας. Ελπίζουμε στο μέλλον με την βοήθεια όλων να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να προβάλλουμε το χωριό και τον Σύλλογό μας ταυτόχρονα με την διατήρηση της παράδοσης και απόδοσης φόρου τιμής στον Χρύσανθο, του Πρώτου των Πρώτων της Ποντιακής Μουσικής. Έχουμε γνώση για την βαρύτητα του ονόματος που εκπροσωπούμε.

Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.