Πλήθος πιστών για τον εορτασμό του Αγίου Νικάνορα στον ομώνυμο Ι.Ν. της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος πιστών παραβρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου 2019 στον εσπερινό ενόψει του εορτασμού του Αγίου Νικάνορα στον ομώνυμο Ι.Ν. της Κοζάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος πιστών για τον εορτασμό του Αγίου Νικάνορα στον ομώνυμο Ι.Ν. της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

 1. Ο όσιος Νικάνωρ έθεσε τα θεμέλια της γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας της Μονής
  . Περίφημο είναι το κοπάδι του οσίου με τα ομοιόμορφα ρούσα (ξανθοκόκκινα) γίδια, φωτο στη σελ. 89, που σύμφωνα με την παράδοση πήραν το χρώμα αυτό κατόπιν προσευχής του οσίου, ώστε να ξεχωρίζουν από τα άλλα της περιοχής και να αποφεύγονται έτσι οι διαδεδομένες τότε ζωοκλοπές. Και βέβαια δεν μπορεί κάποιος να μη προβληματιστεί όταν βλέπει στις μέρες μας γίδια άλλου χρώματος, που αφιερώνονται στη μονή, να παίρνουν σιγά σιγά κόκκινο χρώμα, πέραν πάσης επιστημονικής ερμηνείας.

  Θαύματα του αγίου που έχουν σχέση με ζώα αναφέρονται στις σελ. 88-89
  Θαυμαστές επεμβάσεις του αγίου στη ζωή των ανθρώπων αναφέρονται στις σελ. 45-85

  Πηγή: Άγιος Νικάνωρ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΑΒΟΡΔΑΣ 1η έκδοση 2017.

     1. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΑΚΟΥ ,ΛΟΙΠΟΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΕΣ =ΘΕΟΙ! ΑΠΛΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ…ΑΣΤΟΙΧΙΩΤΕ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ….ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!

      1. Είπε ο εγγράμματος που πιστεύει πως αν η εγκυμονούσα κάνει παρα φύσιν έρωτα θα γίνει το παιδί ομοφυλόφυλος.Αντε παραπέρα,αλαφροΐσκιωτοι…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.