Απίστευτος καυγάς μεταξύ γυναικών για παράνομο παρκάρισμα στην Κόρινθο – Δείτε το βίντεο



Επικός καυγάς μεταξύ δύο γυναικών σημειώθηκε στην Κόρινθο μεταξύ δύο γυναικών για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου της μιας, σε πεζοδρόμιο της πόλης, όπου απαγορεύεται το παρκάρισμα.

Μία γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο και η κάμερα του «ekorinthos.gr» κατέγραψε απίστευτες σκηνές. Η οδηγός που πάρκαρε στον πεζόδρομο ανέφερε ότι ήθελε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για να πιει το χάπι της και να πιει μια πορτοκαλάδα γιατί μόλις είχε κάνει εξετάσεις.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους διαμαρτύρονταν και της επιτέθηκαν διότι πήγε να χτυπήσει ένα παιδάκι που ήταν στο καρότσι.

Μόνο που οι δικαιολογίες της οδηγού και το ύφος της εξόργισαν κάποιους που κάθονταν στη διπλανή καφετέρια και κυρίως μια νεαρή ξανθιά γυναίκα η οποία σε διάφορες φάσεις προσπαθούσε να εξηγήσει στην οδηγό τι είχε κάνει. Δεν άκουγε μια… «συγγνώμη» και αυτό την έκανε περισσότερο επιθετική. Το αποτέλεσμα ήταν ο καυγάς μεταξύ των δύο να ξεφύγει με απίστευτες εκφράσεις και από τις δυο πλευρές.

Πηγή: ekorinthos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.