Επιμελητήριο Κοζάνης: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών WorldFood Μόσχας



Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών WorldFood Μόσχας, που θα πραγματοποιηθεί 24-27 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συμμετέχει με επιχειρηματική αποστολή, το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας που υλοποιεί η διοίκηση του επιμελητηρίου, καθώς και της προώθησης των τοπικών προϊόντων της περιοχής, ο φορέας θα στηρίξει επιχειρηματίες που στοχεύουν στην προώθηση των προϊόντων τους στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ρωσική Ομοσπονδία, για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω έκθεση.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής, «έχουμε διαπιστώσει ότι πολλές επιχειρήσεις της περιοχής από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θέλουν να αναπτυχθούν προς την Ρωσία που αποτελεί μια τεράστια αγορά, και με καλούς και ευνοϊκούς όρους για τους επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο Κοζάνης είναι δίπλα στις επιχειρήσεις για την επίτευξη των στόχων τους.».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εταιρίας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, υπογράμμισε πως « πρόκειται για μία σημαντική έκθεση, καθώς είναι στοχευμένη και για καθαρά επαγγελματικό κοινό (…), στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες επιχειρηματίες που αγοράζουν προϊόντα για τα μαγαζιά της Ρωσικής Ομοσπονδίας ».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης αναφορικά με τις προοπτικές ανάπτυξης πωλήσεων τροφίμων και ποτών στη Ρωσία, αλλά και τις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές, δειγματισμού, προώθησης προϊόντων και έναρξης συνεργασιών, καλεί όσους επιχειρηματίες το επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση WorldFood Μόσχας αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που εξυπηρετεί την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών και μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εναρκτήριο λάκτισμα για τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής στην πώληση και εξαγωγή προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Δείτε τα βίντεο:

Νίκος Σαρρής, πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης

 

Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, εκπρόσωπος της εταιρίας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.