Το Μετόχι πρωταγωνιστεί με ιδιαίτερο μενού ροδάκινου στην 15η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό



Στο εστιατόριο – καφέ Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης οι παραδοσιακές γεύσεις και η σύγχρονη ελληνική κουζίνα δίνουν ραντεβού στο τραπέζι σας χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία από αγνά τοπικά προϊόντα και άπειρους γευστικούς συνδυασμούς από τους οποίους επιλέγει και συνθέτει ότι καλύτερο για ένα απολαυστικό γεύμα ή ένα πλούσιο μεζέ για να συνοδέψετε το ούζο ή το τσίπουρο σας.

Το Μετόχι βρίσκεται στο Βελβεντό, χαμένο μέσα στην φυσική ομορφιά. Ο παραδοσιακός χαρακτήρας και το στυλ του εξωτερικού και εσωτερικού του χώρου είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας αφού εδώ μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σας.

Στο Μετόχι θα βρείτε έναν μεγάλο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για κάθε κοινωνική εκδήλωση, με προσεγμένο μενού και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Με αφορμή τη φετινή 15η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό 2 έως 4 Αυγούστου, οι σεφ του καταστήματος Μετόχι ετοίμασαν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πρωταγωνιστή των ημερών, το φημισμένο ροδάκινο Βελβεντού.

Επισκεφτείτε το Μετόχι και απολαύστε:

-Ροδάκινο ψημένο στο φούρνο με παγωτό βανίλια και ξηρούς καρπούς
-Πράσινη σαλάτα με φυλλώδη λαχανικά, ροδάκινα και ντρέσιγκ ροδάκινου
-Φέτα πάνε με μαρμελάδα ροδάκινο και κρόκο Κοζάνης
-Κοτόπουλο με ροδάκινο και γλυκόξινη σάλτσα ροδάκινου
-Τραγανή ροδακινόπιτα
-Φωλίτσες από ξυνοτύρι με μαρμελάδα ροδάκινο, κρόκο Κοζάνης και καβουρδισμένο σουσάμι

 

[ngg src=”galleries” ids=”1082″ display=”basic_thumbnail”] 

Οργανώστε μια εκδρομή στο Βελβεντό και συνδυάστε την επίσκεψη σας στο Μετόχι με διάφορες δραστηριότητες που θα βρείτε σε πολύ μικρή απόσταση όπως τα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για την διαμονή σας, και το εκπληκτικό Σκεπασμένο με τους καταρράκτες και πολλές διαδρομές για πεζοπορία.

Καφέ – Εστιατόριο – Αναψυκτήριο
Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης
Τηλέφωνο: 2464032190
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.