«Σιατιστινές Μουσικές Αναμνήσεις»: Μουσική εκδήλωση από την Εθελοντική Δράση Πολιτών ΣιάτισταςΤην Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.30 στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας η «Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας» διοργανώνει Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Σιατιστινές Μουσικές Αναμνήσεις». Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος το Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Παύλου Μέτσιου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2019» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου και διαρκούν μέχρι τέλος Αυγούστου. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις παίρνουν μέρος πολλοί μαθητές, απόφοιτοι, καθηγητές ή απόφοιτοι που τώρα πλέον είναι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Αρκετοί από τους απόφοιτους του σχολείου μας, εκτός από την επιστήμη που σπουδάζουν ή με την οποία επαγγελματικά πλέον ασχολούνται, συνεχίζουν παράλληλα να καλλιεργούν τις μουσικές τους γνώσεις και ικανότητες και να διαπρέπουν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά στο είδος της μουσικής που τους αρέσει.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Δεκαπενταύγουστο και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και ευτυχία και υπενθυμίζουμε ότι όποιος ενδιαφέρεται να φοιτήσει σε οποιαδήποτε τάξη Γυμνασίου ή Λυκείου (εκτός από την Α΄ Γυμνασίου) του σχολείου μας, μπορεί να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά στο email : mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή τηλεφωνικά στο 2465023461 για να ενημερωθεί για τη διαδικασία. Το σχολείο θα παραμένει κατά το μήνα Αύγουστο ανοιχτό κάθε Πέμπτη (εκτός από τις 15/8 αντί της οποίας θα ανοίξει την Τετάρτη 14/8) και καθημερινά από 2 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.