Ο Στάθης Κωνσταντινίδης νέος γραμματέας της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης – Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, μετά την εκλογή του στο προεδρείο της Επιτροπής της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της βουλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους βουλευτές όλων των κομμάτων που με εξέλεξαν γραμματέα στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στη Βουλή των Ελλήνων. Μας περιμένει δύσκολο αλλά σημαντικό έργο, με σκοπό την αναβάθμιση της λειτουργίας του κράτους, με μια σειρά από θεσμικές τομές, όπως αυτές έχουν προαναγγελθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Το νομοθετικό έργο που αφορά στις αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στη δημόσια τάξη και στη δικαιοσύνη αρχίζει άμεσα. Είμαι βέβαιος ότι όλα τα μέλη της Επιτροπής θα συνεργαστούμε σε κλίμα συναίνεσης και σεβασμού, προκειμένου να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και την ενίσχυση του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας»

Στο προεδρείο της Επιτροπής επίσης εξελέγησαν, Πρόεδρος ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, αντιπρόεδρος η βουλευτής της Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Σοφία Βούλτεψη.


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη. Μετά το πέρας της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη συνάντησή μου σήμερα με τον υφυπουργό μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη με χαρά ενημερώθηκα ότι, με τροπολογία που θα συμπεριληφθεί στα πρώτα νομοσχέδια της νέας κυβέρνησης, θα αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα με την έκδοση και ανανέωση αδειών (διπλωμάτων) οδήγησης, που επί μήνες καταταλαιπωρεί εκατοντάδες επαγγελματίες εκπαιδευτές και χιλιάδες συμπολίτες μας.

Επίσης, ο αρμόδιος υπουργός με ενημέρωσε για την πρόθεσή του να προβεί άμεσα στην απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου για την αδειοδότηση των υδατοδρομίων, προκειμένου να εξορθολογιστεί και διευκολυνθεί η σχετική διαδικασία. Ζήτημα, το οποίο μπορεί να εισφέρει σημαντικά στην αξιοποίηση των λιμνών της περιοχής μας. »

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.