«Μην καπνίζετε, εδώ παίζουμε εμείς» – Πινακίδες αποτροπής του καπνίσματος τοποθετήθηκαν σε Παιδικές Χαρές της Κοζάνης

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την αποτροπή του καπνίσματος στις παιδικές χαρές, ο Δήμος Κοζάνης τοποθέτησε 5 πινακίδες, που παρελήφθησαν από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας Π.Ε. Κοζάνης.

Η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Win Cancer και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Κοζάνης.

«Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους ενήλικες ώστε να μην καπνίζουν στις παιδικές χαρές και κυρίως να μην ρίχνουν αποτσίγαρα εκεί που παίζουν τα παιδιά.

Ανεξάρτητα από τη νομοθεσία, θεωρώ όμως πως είναι ζήτημα κοινής λογικής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, την κα. Πίστη Κρυσταλίδου συντονίστρια του Win Cancer και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν και την οποία στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά ο Δήμος Κοζάνης» ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

7 σχόλια στο άρθρο “«Μην καπνίζετε, εδώ παίζουμε εμείς» – Πινακίδες αποτροπής του καπνίσματος τοποθετήθηκαν σε Παιδικές Χαρές της Κοζάνης

 1. Μπράβο στον δήμαρχο!!!!!
  Αυτό θα πει πολιτισμός , να σέβεσαι αυτούς τους χώρους, όπως τα παιδιά δε πηγαίνουν στα καφενεία να παίξουν έτσι και οι μεγάλοι πρέπει να σέβονται τα παιδιά…
  Φτάσαμε σε σημείο που τα αυτονόητα να χρειάζονται ταμπέλες και ενημέρωση, γιατί αυτήν οι κοινωνία στην οποία ζούμε δυστυχώς στερείτε μόρφωσης και παιδείας….

 2. Τα δικά μας παιδιά πάντως στα καφενεία πάνε να παίξουν… Γιατί απλούστατα δεν υπάρχει παιδική χαρά η μάλλον υπάρχει,να μην πω ψέματα αλλά δεν ονομάζεται πλέον παιδική χαρά αλλά η χαρά των φιδιών όχι των παιδιών… Σε μια παιδική έξω από το χωριό.. Σε επικίνδυνο μέρος γεμάτη χόρτα.. Σε δρόμο ανηφορικό.. Σε μέρος μη ορατό…. Η πινακίδα μας έλειπε….μακάρι να είχαμε και εμείς την δική σας παιδική χαρά και ας έκαναν οι γονείς από ένα τσιγάρο… Την υγεία τους καταστρέφουν… Δικαίωμα τους…

 3. Αυτό είναι πολιτισμός να κάθεται δίπλα στην πινακίδα και να βγαίνει φωτογραφίες….μωρέ τι έκανε… Δεν πάει να φτιάξει καμιά παιδική χαρά σε χωριά που δεν έχουν η αυτή που έχουν δεν αξίζει… Η πινακίδα μας μάρανε… Έχω τρία παιδιά και εδώ που βρίσκομαι σε χωριό δίπλα από την Κοζάνη.. Απόσταση αναπνοής δεν ξέρω που να πάω να παίξουν τα παιδιά μου…. Για μένα θα ήταν πολιτισμός να αγκάλιαζε όλα τα παιδιά του τόπου μας και όλα μα όλα να πάρουν πραγματικά ότι τα αξίζει… Μια παιδική χαρά.. Ένα παρκακι..ενα γήπεδο.. για να είναι και τα δικά μας παιδιά ευτυχισμένα και εμείς οι γονείς να έχουμε έναν τόπο που θα μπορούσμε να πάμε τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια…..η πινακίδα είναι ένα τπτ.. Άλλες πράξεις να δούμε!!

 4. Ψψψψψψψψψψψψ τι λες τώρα…
  Δημαρχαρα….
  Έβαλε μια πινακίδα στην παιδική χαρά που απαγορεύει το κάπνισμα…..
  Δεν πάει να φτιάξει καμιά παιδική χαρά η πινακίδες τον μάραναν….

 5. Από Σεπτέμβρη στα μουτκα όλα στα μουτκα και η γόπες στο τασάκια στα μουτκα τρελό πάρτι στα μουτκα

  1. Επιστροφή στα ”μούτκα᾽᾽ στην εποχή και χρόνο του Πάρη ᾽@@@@᾽᾽και @@@@@, τεμπελιά, ρακούλαααα κι αςςςςςςς….

 6. στο παιδικη χαρα αθηναγορα που ξηλωθηκαν οι κοιυνιες 5 χρόνια τωρα εχει μεινει μονο το χωμα δεν αντικαταστάθηκαν τι γιονεται ελεος πια μονο για ποζες ειστε όλοι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.