Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στα μέλη του για συμμετοχή σε Εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «WORLD FOOD MOSCOW» (24-27/9/2019)

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo της Μόσχας.

Η World Food Moscow είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Ρωσίας που εξυπηρετεί την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Από την ίδρυσή της το 1991, έχει εξελιχθεί ώστε να αποτελεί το σημείο εισόδου για τους παραγωγούς τροφίμων διεθνώς που επιθυμούν να εισέλθουν στη ρωσική αγορά.

Κάθε χρόνο, η έκθεση συνδέει χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο με τους βασικούς αγοραστές της Ρωσίας στους τομείς των τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων των λιανικών αντιπροσώπων από τις κορυφαίες αλυσίδες σουπερμάρκετ της Ρωσίας, χονδρεμπόρους, μέλη του κλάδου HoReCa και κατασκευαστές τροφίμων.

Τα μέλη – επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους (τηλ. 2461041693 κα Βασιλική Δούσιου) το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019» (18-20/10-2019)

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στην επαγγελματική Επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 η οποία θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η έκθεση αποτελεί την εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και την εξωστρέφεια.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, Πολιτικούς μηχανικούς, Αρχιτέκτονες – Αρχιτεκτονικά γραφεία, Τεχνικές – Κατασκευαστικές εταιρείες, Μελετητικά γραφεία, Εταιρείες Real Estate, Εργολάβους, Ξενοδοχεία, Τεχνίτες, Έμπορους, Χρωματοπωλεία κ.α.

Με στόχο την εξωστρέφεια η έκθεση οργανώνει επίσης Β2Β συναντήσεις των εκθετών με 200 εκπροσώπους τεχνικών εταιρειών από 17 χώρες (Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κένυα, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Μαρόκο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σουδάν, Τουρκία, Τυνησία) από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

Περιλαμβάνει συνέδρια και ημερίδες με σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα:
– Συνέδριο Αρχιτεκτόνων με θέμα: Leisure Architecture & Resorts
Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του ΤΕΕ με θέμα: Η επόμενη μέρα για τον κλάδο της Οικοδομής: Κίνητρα, προκλήσεις, προοπτικές
Ημερίδα για τους αρχιτέκτονες με θέμα: Atelier Αρχιτεκτόνων
3ημερο εκδηλώσεων για την Αειφορία, την Πράσινη Δόμηση, τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας, Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ

Επίσης ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις από:
• Building Green
• ΣΕΦ – Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών
.
Τα μέλη – επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους (τηλ. 2461041693 κα Βασιλική Δούσιου) το αργότερο έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.