Διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα



Ο πρώτος κανόνας που θα ακούσετε από τους επαγγελματίες παίκτες σχετικά με το στοίχημα δεν έχει να κάνει με τους άσους και τα διπλά ή τις αποδόσεις και τη γκανιότα, αλλά με την ηρεμία. Πριν βάλει κάτω τα δεδομένα κι αρχίσει να τα αναλύει ο παίκτης πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι απόλυτα ήρεμος, αναπόσπαστος από οτιδήποτε και χωρίς πίεση χρόνου.

Δεν μπορείς να παίξεις στοίχημα αμέσως μόλις έχεις ανοίξει έναν φουσκωμένο λογαριασμό ή έχεις καυγαδίσει μ’ έναν απρόσεκτο οδηγό στο δρόμο για το πρακτορείο. Δεν μπορείς να παίξεις στοίχημα με τα παιδιά σου στην αγκαλιά ή συνομιλώντας με τη γυναίκα σου για τα χρειαζούμενα από το σουπερμάρκετ. Και κυρίως δεν μπορείς να παίξεις στοίχημα πέντε και δέκα λεπτά πριν αρχίσουν οι αγώνες και το μυαλό σου συνεχώς σου φωνάζει να βιαστείς για να μην χάσεις το παρολί. Προφανώς όλα αυτά έχουν συμβεί στο καθένα, όμως όσο λιγότερες φορές βρίσκεται κάποιος σ’ αυτή την κατάσταση την ώρα που πιάνει το μολύβι ή κάθεται μπροστά στο πληκτρολόγιο, τόσο το καλύτερο για την τσέπη του.

Το στοίχημα είναι κατ’ ουσίαν μια διαδικασία επιλογής. Από τα εκατοντάδες ματς που μας προσφέρονται καλούμαστε να διαλέξουμε κάποια που θα επιβεβαιωθούν. Το μοναδικό όπλο που έχουμε σ’ αυτή τη διαδικασία είναι το μυαλό μας, αυτό αποτελεί το «φίλτρο» μέσα από το οποίο περνούν δεκάδες δεδομένα, τα οποία μας σπρώχνουν προς το ένα ή το άλλο ποντάρισμα. Όπως κάθε κυνηγός, λοιπόν, που καθαρίζει και φροντίζει σχολαστικά το όπλο του πριν πάρει τα βουνά, έτσι και ο παίκτης πρέπει να καθαρίζει και να φροντίζει το μυαλό του στο κυνήγι της σωστής πρόβλεψης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
https://www.bookmakers.gr/10708/diachirisi-synesthimaton-sto-stichima/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.