Οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών του Αιγίου: Μεταφέρονται στη Κοζάνη



Το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων έκλεισε οριστικά και θετικά για τον Δήμο Αιγιαλείας μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Γενικού Γραμματέα Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκου, των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Περιφερειών Πελοποννήσου και Ηπείρου, του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου και του Αντιδημάρχου Ανατολικής Αιγιαλείας Γιώργου Γιοβά.

Στην πραγματοποιηθείσα σύσκεψη, που διήρκεσε μισή ώρα υπήρξε άμεση κατανόηση του προβλήματος και αναγνωρίστηκε το επείγον του χαρακτήρα του.

Για τον σκοπό αυτό υπεγράφη παρουσία των παρευρισκομένων, η κοινή πρόταση των Συντονιστών για τη μεταφορά των απορριμμάτων από περιφέρεια σε περιφέρεια.

Επιπλέον, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, δόθηκε η έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών προκειμένου να υπογράψει άμεσα τη σύμβαση ο Δήμος Αιγιαλείας με τον ΦΟΔΣΑ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) και να ξεκινήσει άμεσα η μεταφορά.

Από το patrasevents.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών του Αιγίου: Μεταφέρονται στη Κοζάνη

  1. Δεν φτανει η μολυνση του περιβαλοντος που εχουμε θα γινουμε και ο σκουπιδοτοπος της ελλαδας; που ειναι αρχες της πολης, του νομου; ποιος αλλος εχει σειρα να μας φερει τα σκουπιδια του; η νεα κυβερνηση σε μιση ωρα λυνει τα προβληματα……

  2. Περηφανη μακεδονια ,του αλεξανδρου χωρα, φαε κι αλλων σκουπιδια τωρα. Κανενα συλλαλητηριο δεν εχει; κανα παιδομαζωμα για τον τοπο μας; που στε ωρε παλληκαρια με τους μπροστάρηδες μας. Μας αφηκανε και γλεντουν τη νικη στις εκλογες. Κι εμεις γλεντουμε …. μοναδικά μοναδικοι δικε μου που επ ηραμε τα σκουπιδια τους και δωκαμε την πολη. Καθε που βρεχει βρωμαει ο τοπος. Απο τα σκουπιδια η άπο εμας, δεν ξερω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.