Εξιχνιάσθηκαν ακόμη 4 κλοπές από την Ασφάλεια Γρεβενών που διαπράχθηκαν σε σούπερ μάρκετΤις κλοπές διέπραξε 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί από την προαναφερόμενη Υπηρεσία για άλλες 29 παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών και είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών εξιχνιάσθηκαν ακόμη τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 06-03-2019 έως 13-04-2019, σε καταστήματα «σούπερ μάρκετ» σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από 30χρονο αλλοδαπό, ήδη έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο 30χρονος αλλοδαπός που είχε συλληφθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών για διάπραξη 29 περιπτώσεων κλοπών, από κοινού με 23χρονη ημεδαπή και κατά μόνας, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση διέπραξε επιπρόσθετα ακόμη 4 κλοπές σε καταστήματα «σούπερ μάρκετ», σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας διάφορα προϊόντα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών συνεχίζεται η προανάκριση για την τυχόν συμμετοχή του 30χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και την ύπαρξη τυχόν συνεργών του.

Συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.