Ευχαριστήρια επιστολή της Στέλλας Θεοχάρη για τις εθνικές εκλογές

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τους πολίτες της Κοζάνης που συμμετείχαν στη γιορτή της δημοκρατίας, όλους αυτούς που πήραν μέρος με κάθε τρόπο στην εκλογική διεκδίκηση της 7ης Ιουλίου και τους βουλευτές και των δύο παρατάξεων που εκλέχθηκαν, για να μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο.

Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενίσχυσαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με αποτέλεσμα να καταστήσουν την παράταξή μας τον αδιαμφισβήτητο και κυρίαρχο εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες της Κοζάνης που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη αυτή μου δίνει τη δύναμη και με υποχρεώνει να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την εμβάθυνση της δημοκρατίας μας, τη διαφύλαξη των κοινωνικών κατακτήσεων, την προστασία του κοινωνικού κράτους και ιδίως την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Επιπλέον, με υποχρεώνει να παρεμβαίνω σε κάθε περίπτωση αναξιοκρατίας και ρεβανσιστικής συμπεριφοράς.

Θα είμαι παρούσα στην ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε μία μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη.

Θα είμαι παρούσα, ώστε με εποικοδομητικό διάλογο και ουσιαστική αντιπολίτευση να συμβάλω στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας και στην εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

Θα είμαι παρούσα, για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι οι νέοι είμαστε εδώ, ότι αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε, ότι οι δυσκολίες δεν μας απογοητεύουν, μας δυναμώνουν.

Με εκτίμηση,
Στέλλα Θεοχάρη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.