Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφτηκε το Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης

Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε την 28η Ιουνίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.). Επισκέφτηκε το Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης (Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με Ειδικές Ανάγκες) ΚΕΚΑ ΑμΕΑ στην Κοζάνη, όπου απασχολούνται ωφελούμενοι του Νομού Κοζάνης.

Η επίσκεψη, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης εβδομάδας δράσης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έτυχε ένθερμης υποδοχής από τους εργαζομένους και τους ωφελούμενους του Εργαστηρίου. Κατά την διάρκεια αυτής έγινε μια σύντομη παρουσίαση για το πώς πρέπει να κινούνται με ασφάλεια στην πόλη και τι ακριβώς πρέπει να προσέχουν στους δρόμους που κυκλοφορούν.

Ακολούθησαν ευχάριστες στιγμές με εδέσματα και δραστηριότητες!

Η παρουσία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέφερε μια άλλη νότα χαράς και ενθουσιασμού στους ωφελούμενους, που είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες και να γίνουν για λίγο …..αστυνομικοί!!!

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, επειδή όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για την ισότιμη πρόσβαση, την ενσωμάτωση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ,

Ευχές πολλές για ένα «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» στους ωφελούμενους του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης!

Η Πρόεδρος
ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας
ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.