Άγιο είχε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου σε έξοδο των Γρεβενών προς Κοζάνη – Χωρίς μπάρες ο συγκεκριμένος κόμβος



Άγιο είχε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που το μεσημέρι της Κυριακής 30-6-2019, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του στον νέο κόμβο στην ανατολική έξοδο των Γρεβενών προς Κοζάνη.

Από το ατύχημα υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς τραυματισμούς.

Όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες, όταν κατασκεύασαν τον κόμβο δεν φρόντισαν τις προστατευτικές μπάρες ασφαλείας που υπήρχαν σ αυτό το σημείο να τις σηκώσουν στο επίπεδο του νέου δρόμου με αποτέλεσμα οι μπάρες να είναι κάτω από το ύψος του πεζοδρομίου.

Ας ελπίσουμε στην άμεση τοποθέτηση τους, για να μην υπάρξουν θύματα.

Από το greveniotis.gr

8 σχόλια στο άρθρο “Άγιο είχε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου σε έξοδο των Γρεβενών προς Κοζάνη – Χωρίς μπάρες ο συγκεκριμένος κόμβος

  1. Πραγματικά θέλει πτυχίο βλακείας για να φύγεις εκει μεσα….ειναι ολοκαίνουργιος κόμβος με κύκλους όπου πας πάντα με χαμηλές ταχύτητες…..Επίσης θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο…

  2. Πανέξυπνοι,
    ναι είναι δύσκολο να χάσεις τον έλεγχο εκεί, αυτό δεν σημαίνει ομως ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας!!!!

  3. Σωστά τα σχόλια, ότι ούτε μπάρα δεν σώζει τον κάθε βλάκα αλλά όποιος μπορέσει απλά να κοιτάξει τις φωτογραφίες και να μήν απλά βλακοσχολιάζει… μπάρες υπάρχουν μπροστά απο το σημείο που έχει πέσει το αυτοκίνητο (1η φωτο) αλλά και στην 2η φωτο… η μπάρα είναι κάτω απο το αυτοκίνητο!!!! Άρα ο αρχι κάγκουρας πηγενε με 1000 μέσα σε κυκλικό κόμβο και τα έκοψε όλα!!! Αφήστε τον στην βλακεία του…. και να πληρώσει και όλες τις ζημιές!!! Όχι απο την τσέπη των άλλων φορολογούμενων!!!!

  4. Και ακόμη πιό βλάκας ο συντάκτης του άρθου που γράφει βλακείες και κουνάει το χέρι του με παλυνδρομικές κινήσης

  5. ορέ ξεφτίλα ο συντάκτης της είδησης, και δεν έχει και το θάρος να ανακαλέσει! Ελλάδα του Τσἰπρα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.