Εκδηλώσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής ΜακεδονίαςΟ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας , διοργανώνει εκδηλώσεις Επαγγελματικού προσανατολισμού σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας , με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος .

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν :

Παρασκευή 21 Ιουνίου , στην Πτολεμαϊδα , στο Πνευματικό Κέντρο , στις 18.00 .
Σάββατο 22 Ιουνίου , στην Φλώρινα , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου , στις 18.00 .
Κυριακή 23 Ιουνίου , στην Κοζάνη , στην αίθουσα Φίλιππος , στις 11.00 , και
Κυριακή 23 Ιουνίου , στην Σιάτιστα , στην αίθουσα Άρης και Λίλιαν Βουδούρη , στις 18.00 .

Προσκεκλημένος ομιλητής των εκδηλώσεων αυτών θα είναι ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης .

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και οι εκδηλώσεις :
Κυριακή 23 Ιουνίου , στην Καστοριά , στο City Center Cinemas Kastoria , στις 11.00 , και
Κυριακή 23 Ιουνίου , στα Γρεβενά , στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης , στις 18.00 ,
με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Γατούδη .

Οι ομιλητές θα ενημερώσουν τους μαθητές και τους γονείς , για όλες τις νέες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα εισαγωγής , για όλα τα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και τη νέα κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία , βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού . Επίσης , θα παρέχουν αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού , λύνοντας απορίες και σε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων , Μετεγγραφές , Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές , Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά. Τέλος , μέσα από πρωτοποριακές έρευνες , θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις .

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.