Ο Λάζαρος Μαλούτας για το σλόγκαν «Η Κοζάνη δεν γυρίζει πίσω» του Λ. Ιωαννίδη: «Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον κόσμο κ. Ιωαννίδη»



Λίγες μέρες πριν την εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής αισθάνομαι την υποχρέωση, να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, όχι για να παραθέσω τις προγραμματικές μας θέσεις, αλλά για να κάνω ξεκάθαρο το εξής:

Ο “Κλεισθένης”, για όσους ακόμη δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν, βάζει τέλος στην “ενός ανδρός αρχή” και στην “ενός συνδυασμού αρχή”.

Έτσι, λοιπόν, η επόμενη μέρα στο Δήμο Κοζάνης, σε ό,τι αφορά τη διοίκησή του, όποιος κι αν είναι δήμαρχος, δε θα θυμίζει τίποτα από τα παλιά, καθώς το νέο νομοθετικό καθεστώς επιβάλλει τις συνεργασίες, τις από κοινού αποφάσεις, τις συναινέσεις και τις συγκλίσεις.

Οι αναφορές λοιπόν σε πισωγυρίσματα, όπως παρουσιάζονται από την πλευρά του συνδυασμού του Λ. Ιωαννίδη, μέσω οπτικοακουστικού υλικού, που “κυκλοφορεί”, τις τελευταίες ώρες στα social media, δε μας αγγίζουν, διότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η τακτική αυτή όμως προσβάλλει όλους τους δημότες της Κοζάνης, καθώς πρόκειται για μια καθαρά παραπλανητική προπαγάνδα.

Το βέβαιο, κ. Ιωαννίδη, είναι πως “Η Κοζάνη δε γυρίζει πίσω” στο 2014. Γιατί το 2019, εφόσον μας δοθεί η εντολή, η διοίκηση στο Δήμο Κοζάνης δεν θα είναι μια προσωπική υπόθεση της “Ενότητας”, όπως επιχειρείτε ψευδώς να παραπληροφορήσετε τους πολίτες.

Θα είναι υπόθεση συνεργασίας, με δυνάμεις και άλλων συνδυασμών, που θα έχουν εκλεγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Α’ Κυριακής, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας να καταφέρετε έστω και την τελευταία στιγμή ό,τι δεν καταφέρατε ήδη. Να πείσατε δηλαδή τους πολίτες. Όμως κ. Ιωαννίδη, όταν αναφέρεστε σε εμάς, φροντίστε να λέτε αλήθειες. Μην παρασύρεστε, ακόμη μια φορά, από λογικές και πρακτικές συνεργατών σας, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν λίγους μήνες και μάλιστα αναγκαστήκατε να ανακαλέσετε ή να δικαιολογήσετε κάποια από αυτά που σκοπίμως είχαν εκφραστεί για την παράταξή μας.

Σταματήστε επιτέλους τη διχαστική ρητορική και πείτε την αλήθεια στους πολίτες!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Λάζαρος Μαλούτας για το σλόγκαν «Η Κοζάνη δεν γυρίζει πίσω» του Λ. Ιωαννίδη: «Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον κόσμο κ. Ιωαννίδη»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.