Επίσκεψη του συνδυασμού του Β. Σημανδράκου στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου



Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου. Η ραχοκοκαλιά του προγράμματός μας στηρίζεται στα στελέχη του Δήμου μας. Χωρίς τη βοήθεια και την στήριξη του ανθρωπίνου δυναμικού δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα πρόγραμμα όσο ολοκληρωμένο κι αν είναι.

Στο πλαίσιο ενός ανανεωμένου διοικητικού μοντέλου και με μια νέα φιλοσοφία διοίκησης που θα μειώνει το φόρτο εργασίας των στελεχών του δήμου και θα αυξάνει την αποτελεσματικότητα, βάζουμε μπροστά και απογειώνουμε τις δυνατότητες των υπηρεσιών.

Υπάρχει εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό των οποίων οι δυνατότητες πρέπει να απελευθερωθούν. Τόσο τα στελέχη της καθαριότητας, των τεχνικών υπηρεσιών, της υπηρεσίας δόμησης και της Δημοτικής Αστυνομίας, τη βοήθεια της οποία χρειαζόμαστε στο πλαίσιο μιας νέας πολιτικής, έχουν να δώσουν πολλά και να δείξουν την πραγματική διάσταση των ικανοτήτων τους.

2 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του συνδυασμού του Β. Σημανδράκου στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου

  1. Για την κρίση που πέρασε αυτός εδώ ο τόπος και η χώρα ούτε κουβέντα αλά έτσι είναι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
    Το πόθεν έσχες όλων των υποψηφίων δημάρχων στη δημοσιότητα να δούμε ποίος και πως έγινε νοικοκύρης τόσα χρόνια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.