Για αποκλεισμό του συνδυασμού από πολλά ΜΜΕ κάνει λόγο η Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία

Ο Αποκλεισμός του περιφερειακού συνδυασμού «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από πολλά Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Περιοχής συνεχίζεται και μάλιστα προκλητικά σε πολλές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα:

Υπήρξαν πολλά μέσα ενημέρωσης (κυρίως ιστοσελίδες) που από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας δεν δημοσίευσαν τίποτα απολύτως που να αφορά την εκλογική κάθοδο του Περιφερειακού μας Σχήματος παρότι τα δελτία τύπου και ανακοινώσεις πηγαίνουν σε όλα τα Τοπικά ΜΜΕ. Τα ίδια μέσα δεν δημοσίευσαν καν την κατάθεση και την ανακήρυξη του ψηφοδελτίου μας, ενός Περιφερειακού Ψηφοδελτίου που έτσι κι αλλιώς έχει αυξημένη πολιτική σημασία, παρότι δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν και τα ψηφοδέλτια Κοινοτήτων ακόμα και κάτω των 100 κατοίκων

Ακολούθησε ο χθεσινός ανεξήγητος και παράνομος αποκλεισμός μας από το Top Channel (16/5) σε ντιμπέιτ υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Αυτά έρχονται να προστεθούν στον πόλεμο που δεχόμαστε από οργανωμένα κυκλώματα, που έχουν ρίξει 3 φορές την ιστοσελίδα και τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μην μπορούν να δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις και οι δράσεις του σχήματος.

Ή στο σκίσιμο των ψηφοδελτίων μας που είχαν αναρτηθεί σε ξύλινα ταμπλό σε κεντρικά σημεία στην Πτολεμαΐδα.

Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες και ανακοινώσεις ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ συνδυασμών και συμβούλων έχουν κατακλύσει όλα τα τοπικά σάιτ και εφημερίδες.

Συμπολίτες, αυτά τα γεγονότα προσβάλλουν βάναυσα ακόμα και αυτή την δημοκρατία. Το μήνυμα που περνάνε είναι «όποιος έχει λεφτά έχει φωνή». Το δικό μας σχήμα, που είναι το μόνο που δεν δέχεται κρατική-κοινοβουλευτική επιχορήγηση, απαρτίζεται από εργαζόμενους, νεολαία, άνεργους και φτωχούς ήδη δυσκολεύεται αφάνταστα να πραγματοποιήσει επί ίσοις όροις την προεκλογική καμπάνια.

Η φίμωση μας και οι αποκλεισμοί δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτοί ούτε από τους άλλους συνδυασμούς, εφόσον θέλουν να ισχυρίζονται ότι σέβονται τους δημοκρατικούς κανόνες. Όσον αφορά τον απλό κόσμο της δουλειάς που υποφέρει, έχουμε έναν ακόμα καλό λόγο να τον καλέσουμε σε συστράτευση και συσπείρωση. Γιατί ο αποκλεισμός μας δείχνει τον φόβο των συστημικών δυνάμεων. Κι αυτός ο φόβος δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, ότι εργαζόμαστε πραγματικά για τα συμφέροντα της λαϊκής πλειοψηφίας που πλήττεται από τα μνημόνια και τα νεοφιλελεύθερα μέτρα κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ.

Γραφείο Τύπου
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

5 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.