Συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη πριν την κεντρική του ομιλία – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από νωρίς γύρω από το ΔΑΚ Κοζάνης



Σύμφωνα με το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου, στην Κοζάνη όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, στις 17.30, στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με την Διοίκηση της ΔΕΗ και εκπροσώπους των εργαζομένων και στις 19:00 είναι η προγραμματισμένη του ομιλία στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την περιοχή του γηπέδου Κοζάνης από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από το ΔΑΚ Κοζάνης αλλά και στο κτήριο της βιβλιοθήκης, ενώ θα γίνεται έλεγχος σε όσους σκοπεύουν να μπουν εντός του κλειστού γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη πριν την κεντρική του ομιλία – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από νωρίς γύρω από το ΔΑΚ Κοζάνης

  1. Σήμερα όλες οι ελίτ σε Αμερική και Ευρώπη, ΝΑΤΟ και ΕΕ αναγνωρίζουν ως “statesman”, αν όχι αύριο και ως Νομπελίστα, τον πιο ασήμαντο ίσως πρωθυπουργό στην Ελληνική Ιστορία. Σήμερα οι ελίτ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μπορούν να διορίσουν πρωθυπουργό και το παιδί που τους δένει τα κορδόνια των παπουτσιών τους.

  2. “Η απάντηση του Πρωθυπουργού στο επιτακτικό αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που ήρθε αμέσως μετά την υπογραφή της επαίσχυντης «συμφωνίας» της λίμνης, σε συνέντευξη στο Γαλλικό περιοδικό ΛΕ ΠΟΥΕΝ: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία», !!!!!!!!!
    θυμίζει τη φράση που είπε ο Γ.Γκέμπελς (Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ) το 1939: «Δεν είναι απαραίτητο να ακούμε πάντα την πλειοψηφία, γιατί μερικές φορές παρασύρεται»

  3. Ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνει δεξιά ότι φάγανε φάγανε 5 Χρόνια τώρα άδειασαν η τσέπες τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.