21-24 Ιουνίου 2019 η 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης



Την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της «1ης Πολυκλαδικής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας» αποφάσισαν οι Διοικήσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης και του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί από 8 ως 13 Μαΐου 2019, λόγω της προεκλογικής περιόδου που αποτρέπει τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την συμμετοχή τους.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίστηκε το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 21 Ιουνίου ως Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Αστική του εταιρεία (ΑΕΠΕ) και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, που συνδιοργανώνουν την «1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας 2019», που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων, καλούν τις επιχειρήσεις της περιοχής να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής για τη νέα ημερομηνία .

Η Έκθεση που αποτελεί επανεκκίνηση της «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας», όπως ήδη ανακοινώθηκε, στοχεύει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας. Ζητούμενο από πλευράς διοργανωτών είναι η έκθεση του Ιουνίου να συγκεντρώσει το οικονομικό και κοινωνικό ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, να συμβάλει στην τόνωση των συναλλαγών και της ρευστότητας των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν, αλλά κυρίως να αναδείξει τον εξωστρεφή χαρακτήρα των εκθετών που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν στο καταναλωτικό κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες τους και τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντας της παραγωγής τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, όπως αρχικά προγραμματίστηκε, και το «1ο Αναπτυξιακό Επιχειρηματικό Συνέδριο», στο οποίο με κεντρικό άξονα και τίτλο το τρίπτυχο «Τουρισμός- Πολιτισμός- Τοπικά Προϊόντα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιχειρηματίες, «ειδικοί» επιστήμονες, και εκπρόσωποι φορέων, που τεκμηριωμένα θα εισηγηθούν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μέσω της στήριξης της Ιδιωτικής πρωτοβουλίας. .

Την έκθεση, επίσης, θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και των πολιτών-καταναλωτών και θα συμβάλλει στην αύξηση της «επισκεψιμότητας». Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και «γευσιγνωστικές» παρουσιάσεις, με επιτόπιες επιδείξεις μαγειρικής με χρήση τοπικών διατροφικών προϊόντων των εκθετών του κλάδου, θα αποτελέσουν «Highlights» της διοργάνωσης, μαζί με το «Φεστιβάλ Μπύρας» που διοργανώνεται με τη συμμετοχή ντόπιων ζυθοποιών. Επίσης, οι προγραμματιζόμενες ιδιαίτερες παρουσιάσεις κλαδικών προϊόντων, αλλά και των δραστηριοτήτων των Εμποροβιοτεχνικών και Επαγγελματικών Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής, θα συμβάλλουν στην επιτυχία της ανανεωμένης και στοχευμένης προσπάθεια των διοργανωτών για να δοθεί ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεών του.

Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία στην «1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας 2019» όλων των επιχειρήσεων, αλλά κυρίως λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων ΔΜ για στήριξη των προσπαθειών τους για εξωστρέφεια, οι Διοικήσεις των διοργανωτών απευθύνουν πρόσκληση στους επιχειρηματίες, στους εμπόρους, στους βιοτέχνες & παραγωγούς, αλλά και στους επαγγελματίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να δώσουν το «παρών» στη Έκθεση που θα γίνει οριστικά από 21-24 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, δηλώνοντας εγκαίρως τη συμμετοχή τους .

Για πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις και τους όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στα τηλ. 24610 45978 & 45977 η στο κινητό τηλ. 6945763583 του αναδόχου της διοργάνωσης, κ. Μιχαήλ Μακαρίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.