Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Μόσχος – Είχε μετακομίσει στην Κοζάνη για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Ρωµαίος και Ιουλιέτα»



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αγαπητός ηθοποιός – τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί από τη Σκόπελο όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια.

Ύστερα από μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων ο Τάκης Μόσχος ήταν σε κώμα τον τελευταίο καιρό.

Στις αρχές Μαρτίου, φίλοι και συνάδελφοί του είχαν απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς ανέμεναν να πάρει εξιτήριο, και χρειάζονταν χρήματα για θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης, καθώς και ένα σπίτι για να μείνει στη Σκόπελο. Ωστόσο, στο τέλος Μαρτίου ο Τάκης Μόσχος έπεσε σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Ο Τάκης Μόσχος γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Σπούδασε στη Νομική Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια βρέθηκε στη Γερμανία. Ηθοποιός έγινε τυχαία, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

Έγινε γνωστός από τον ρόλο του Αργύρη στην ταινία «Γλυκιά Συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη. Βραβεύτηκε γι’ αυτήν του την ερμηνεία, όπως και για την ταινία «Μετέωρο και σκιά».

Ο Τάκης Μόσχος έχει γυρίσει συνολικά 20 ταινίες, ενώ συμμετείχε σε επεισόδια του «Κόκκινου Κύκλου», στο «Η ζωή μας μια βόλτα» και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Στη Σκόπελο, δηµιούργησε την Ερασιτεχνική Θεατρική Οµάδα Σκοπέλου (ΕΘΟΣ), µε σκοπό να διδάξει και να αναδείξει τη θεατρική τέχνη, ενώ παράλληλα έκανε µαθήµατα σε παιδιά Γυµνασίου.

Τον Οκτώβριο του 2018 εγκατέλειψε προσωρινά τη Σκόπελο και µετακόµισε στην Κοζάνη, όπου συµµετείχε στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Ρωµαίος και Ιουλιέτα», στον ρόλο του πατέρα Λαυρέντιου. Ωστόσο η υγεία του τον πρόδωσε και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρά τις συστάσεις των γιατρών να περιορίσει τις δραστηριότητές του, συµµετείχε κανονικά στην περιοδεία και ετοιµαζόταν να ακολουθήσει το σχήµα στην Κροατία. Υπέστη όμως και νέο εγκεφαλικό επεισόδιο στην Αθήνα.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.