Κοζάνη: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του εκδότη Γιάννη Κορομήλη

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Κ. Κύργια Κωνσταντίνο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου Γιάννη Κορομήλη.

Ο Γιάννης Κορομήλης υπήρξε ένας μαχητής της ζωής και της μάχιμης δημοσιογραφίας. Ένας αγωνιστής και οραματιστής με πάθος για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Ένας ανεκτίμητος φίλος με ήθος που το συναντάς σε ελάχιστους ανθρώπους , ένας πραγματικός Κύριος.

Με ξάφνιασε η είδηση του θανάτου του. Πριν μερικές μόνον ημέρες μιλούσαμε για τις πολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις καθώς και για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Άνθρωπος απλός με χριστιανικά ιδεώδη βαθύτατα συνειδητοποιημένος, με άριστη παιδεία και υπηρέτης της αλήθειας.

Με βαθειά θλίψη γράφω αυτά τα λόγια.

Είμαι τυχερός που γνώρισα τον Γιάννη Κορομήλη, συντετριμμένος όμως που τον έχασα τόσο γρήγορα και ξαφνικά. Έχασα έναν άνθρωπο που μπορούσα να εκμυστηρευτώ τα πάντα. Έναν σύμβουλο, έναν αληθινό φίλο.

Καλόν παράδεισο φίλε Γιάννη.

Τον δικαιούσαι, τον αξίζεις. Η βαθειά πίστη που είχες στην Παναγία που ευλαβικά τιμούσες και είχες στο γραφείο σου και όχι μόνο, θα σε ανταμείψει. Οι φίλοι σου κοσμικοί, μοναχοί και κληρικοί θα προσεύχονται για σένα και την οικογένεια σου.

Αυτά που λέγαμε και οραματίστηκες δε θα μείνουν στην μέση. Θα συνεχιστούν γιατί για εμάς δεν έφυγες ποτέ, είσαι εδώ με παρακαταθήκη τις αξίες που άφησες.

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη,
Ο φίλος σου Κύργιας Κωνσταντίνος


Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας «ΘΑΡΡΟΣ»

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συνεργάτες και το φιλικό περιβάλλον του Γιάννη Κορομήλη, εκδότη της εφημερίδας «ΘΑΡΡΟΣ», που με τον ξεχωριστό, αξιοζήλευτο και υποδειγματικό του χαρακτήρα έβαλε τη «βαριά» σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ τόσο στην Κοζάνη όσο και στην Πιερία.

Αναμφίβολα, ο Γιάννης Κορομήλης, υπήρξε μία μεγάλη και αξιοσέβαστη προσωπικότητα της τοπικής και όχι μονό κοινωνίας.

Καλό παράδεισο.

Γραφείο Τύπου


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Γιάννη Κορομήλη

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την απώλεια του Γιάννη Κορομήλη, ενός ανθρώπου του τύπου, που «σφράγισε» με την παρουσία του τα εκδοτικά δρώμενα, της Κοζάνης αλλά και της Πιερίας, όπου δραστηριοποιήθηκε.

Άνθρωπος οξυδερκής, με πνευματική καλλιέργεια, ο Γιάννης Κορομήλης από τα πρώτα του βήματα, εργάστηκε σκληρά, αφήνοντας το στίγμα του στο χώρο της ενημέρωσης και του έντυπου τύπου.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Λευτέρης Ιωαννίδης

16 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.