Κώστας Κύργιας: Κάθετα αντίθετος στη μεταφορά της λαϊκής αγοράς από το χώρο της Αριστοτέλους

Η σκέψη- ή η πρόταση πόσο μάλλον η απόφαση της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς από το χώρο της Αριστοτέλους στον χώρο της Εμποροπανήγυρης (Νιάημερο) είναι μια ιδέα που μόνον εξωγήινοι ή μόνο περαστικοί τουρίστες από αυτόν τον τόπο θα μπορούσαν να σκεφτούν και να προτείνουν.

Αντί η σημερινή δημοτική αρχή να είχε φροντίσει μεταστέγαση της λαϊκής αγοράς σε ένα σύγχρονο συγκρότημα στον παράπλευρο χώρο όπως είχαμε προτείνει εδώ και 6 χρόνια,αυτή αναλώθηκε σε λόγια-υποσχέσεις και σε ιδεοληπτικούς σχεδιασμούς μιας δήθεν βιώσιμης ανάπτυξης.

Μια δημοτική αρχή οπαδός μίας ψευτοκουλτουδιάρικης αντίληψης που πέντε χρόνια τώρα έλαμψε με την απουσία της για λύσεις στην καθημερινότητα του Δημότη.

Η λαϊκή αγορά πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του αστικού ιστού, εξυπηρετώντας τους επισκέπτες καταναλωτές, τους παραγωγούς προϊόντων γης και θαλλάσης καθώς και τους εμπόρους ειδών λαϊκής κατανάλωσης.

Η οικονομική κρίση που διέρχεται η Χώρα σε συνάρτηση με την εξοντωτική φορολογία , την αύξηση του κόστους παραγωγής και διακίνησης έχει συντελέσει στην μείωση της ζήτησης υπηρεσιών και αγαθών καθώς και στην εξαΰλωση του κέρδους σε παραγωγούς και εμπόρους.

Σε μία τέτοια συγκυρία η οποιαδήποτε σκέψη μεταφοράς της λαϊκής στο χώρο της εμποροπανήγυρης μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και θα ταράξουμε ότι είναι δυνατόν αυτή η σκέψη να διαγραφεί παντελώς.

Η μόνη αποδεκτή προσωρινή λύση είναι η μεταφορά στον παράπλευρο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού.

Ο χώρος της Αριστοτέλους δεν εξυπηρετεί μόνο τους επισκέπτες καταναλωτές και αγροτοπαραγωγούς ή εμπόρους αλλά και τα καταστήματα που στεγάζονται εκεί όπως: καφενεία, κρεαταγορές κτλ.

Άρα μιλάμε για μία εξοντωτική πρόταση με αποδέκτη την τέλεια απορρύθμιση του κοινωνικού ιστού.

Κύριοι της άρχουσας δημοτικής αρχής που ποτέ δεν σκεφτήκατε τις παρενέργειες ενός τέτοιου εγχειρήματος, σταματήστε τις οποιεσδήποτε ιδεοληψίες και αφήστε στην επόμενη δημοτική αρχή να διαχειριστεί και να σώσει όσα έχετε διαλύσει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΓΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

0 Shares

5 σχόλια στο άρθρο “Κώστας Κύργιας: Κάθετα αντίθετος στη μεταφορά της λαϊκής αγοράς από το χώρο της Αριστοτέλους

  1. Αχ θεέ μου . Τι λάθος κάναμε . Ψηφίσαμε τον ανύπαρκτο που έλεγε στην συνάντηση ότι μετά από 6 μήνες θα παραιτηθεί και δεν σηκώθηκε απ’ την καρέκλα 4,5 χρόνια . Πάνε σπίτι ρε Κύργια . Δεν κατάλαβες ακόμη ότι δεν σ ακούει κανείς . Μας έκανες ρεζίλι .. έλεγες θα στηρίξουμε τους νέους . Εμείς θα καθήσουμε στην άκρη . Εμείς καθησαμε . Εσύ δεν λες να κάνεις στην άκρη ε ? Σ άρεσε !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.