Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση για την καλλιέργεια λεβάντας στην Κοζάνη



Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική συνάντηση με θέμα “Εχθροί και ασθένειες στην καλλιέργεια λεβάντας. Τρόποι αντιμετώπισης” που διοργανώθηκε από την HERBS&OILS στη δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης, καθώς πλήθος κόσμου, καλλιεργητών αλλά και γεωπόνων και φοιτητών, έδωσε το παρόν προκειμένου να ενημερωθεί επί του θέματος.

Οι καθηγητές εντομολογίας και φυτοπαθολογίας του Α.Π.Θ. κύριοι Δημήτρης Κωβαίος και Γιώργος Καραογλανίδης αντίστοιχα, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, αλλά κυρίως για τη βοήθεια που μας έχουν προσφέρει σε διάφορα θέματα όλα αυτά τα χρόνια, μετά τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους αφιέρωσαν όσο χρόνο χρειάστηκε ώστε να απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Η HERBS&OILS δηλώνει πως θα συνεχίσει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες ώστε οι καλλιεργητές να ενημερώνονται καταλληλά και έγκαιρα σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.