Φιλοπρόοδος Σύλλογος: Προβολή της ταινίας του Νίκου Κουρού «Μια Νύχτα στην Κόλαση» στην Κοζάνη



Στα πλαίσια των χειμερινών κινηματογραφικών προβολών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, ξεκινούν οι προβολές της πολυσυζητημένης ταινίας μεγάλου μήκους του Νίκου Κουρού «Μια Νύχτα στην Κόλαση», στην πόλη της Κοζάνης αυτή την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στην κάτω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον» στις 9:30 το βράδυ.

Αντί εισιτηρίου, στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς, όπου ο κάθε θεατής θα συνεισφέρει το ποσό της αρεσκείας του, προκειμένου να διατεθεί σε κάποιο συμπολίτη μας που το έχει άμεση ανάγκη.

Οι προβολές της ταινίας θα συνεχιστούν την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 αντίστοιχα, στην επάνω αίθουσα στις 8:00 το βράδυ με είσοδο 3 ευρώ και τον κουμπαρά να παραμένει για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του σκηνοθέτη, μια no budget παραγωγή, που έκανε την πρεμιέρα της το Φλεβάρη στην Αθήνα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το στόρι αλλά και για τον τρόπο που γυρίστηκε και που απαριθμεί περίπου 220 συντελεστές, με επικεφαλής την Καίτη Φίνου σε ρόλο έκπληξη.

Παράλληλα η ταινία συμμετέχει και σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως το Dadasaheb Phalke International Film Festival στο Μουμπάι της Ινδίας τον περασμένο Φλεβάρη, ενώ θα προβληθεί στο 3ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας στις 10 Απριλίου, όπως και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ αλλά και σε πόλεις της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.