Πρωτιά του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας σε Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη – Βράβευση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας κατέκτησε με το σχήμα της ευρωπαϊκής χορωδίας την πρώτη θέση στην κατηγορία των νεανικών χορωδιών στον πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό «Τάσος Παππάς», που διοργάνωσε το κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 2 Μαρτίου 2019.

Αυτό, βέβαια, που αξίζει περισσότερο από (το κάθε) βραβείο είναι οι πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου από μια άριστα οργανωμένη και απαιτητική διαδικασία διαγωνισμού και κυρίως, η σταθερή συνέχεια στις δράσεις της σχολικής μονάδας και η αδιάλειπτη παρουσία της με τα διάφορα σχήματα και σύνολά της σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής!

Ο Διευθυντής του
Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας
Ταγτεβερενίδης Παύλος


Η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Ιωάννη Ζορπίδη, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, απέσπασε το Ειδικό Βραβείο Νεοσύστατου Ορχηστρικού Συνόλου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.