Καταγγελία της Ελλήνων Συνέλευσις Κοζάνης για επίθεση αγνώστων στα γραφεία της οργάνωσης στην Αλεξάνδρεια κατά τη διάρκεια ομιλίας



Σήμερα 2 Μαρτίου 2019 στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας , άγνωστοι επετέθησαν στο γραφείο του τοπικού οργανισμού στην οδό Δυτικής Μακεδονίας 37, σπάζοντας τις τζαμαρίες του γραφείου με πέτρες.

Καλέστηκε η Αστυνομία και μετά τις καταθέσεις του προέδρου του οργανισμού Νέστωρα Ντόνα, που ήταν παρόν στο συμβάν, κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Το τρομοκρατικό αυτό συμβάν δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει. Μέχρι στιγμής καταγράφηκαν 210 επιθέσεις σε γραφεία των τοπικών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Αλέξιος Κόμπος
Εκπρόσωπος τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.