Στο Εισαγγελέα Κοζάνης οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Πτολεμαΐδας – Άλλοι 4 διαδηλωτές έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται



Στον Εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα, κατά την επίσκεψη της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κας. Όλγας Γεροβασίλη, στην σχολή Πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, τρία άτομα συνελήφθησαν για την πρόκληση επεισοδίων, ενώ ο ένας εκ των τριών, νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τραύμα στο κεφάλι και φρουρείται κατά τη νοσηλεία του.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους τρεις συλληφθέντες είναι η στάση και αντίσταση κατά της Αρχής, οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και η πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τέσσερα άτομα και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης των ατόμων που προκάλεσαν τα επεισόδια στη Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, συνεχίζεται από πλευράς της Αστυνομίας, η αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Στο Εισαγγελέα Κοζάνης οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Πτολεμαΐδας – Άλλοι 4 διαδηλωτές έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται

  1. Τους άλλους 4 δεν θα είναι δύσκολο να τους βρούνε κ ας είναι απόκριες έχουν μασκαρευτή μακεδονομάχοι γιαλαντζί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.