Ετήσιοι και αποκριάτικοι χοροί από Συλλόγους της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



40 χρόνια δράσης
40 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό
Ετήσιος Χορός Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 9 το βράδυ στη BORA-BORA στην Κοζάνη (6ο χλμ. Κοζάνης – Πτολεμαϊδας)

Πριν το Γρεβενιώτικο γλέντι, στις 9:30 και για περίπου μισή ώρα θα προηγηθούν οι βραβεύσεις της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, όλων των Προέδρων και θα επιδοθούν αναμνηστικοί πάπυροι σε όλα τα μέλη των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς και των επιτυχόντων στα ΤΕΙ και ΑΕΙ, που κατάγονται από την ΠΕ Γρεβενών.

Είστε καλεσμένοι όλοι σε ένα αυθεντικό Γρεβενιώτικο γλέντι με την ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα στο κλαρίνο και τον Γιάννη Λίτσιο στο τραγούδι.

Είσοδος 5 Ευρώ χωρίς μενού.

Τηλέφωνα κρατήσεων : 6973233801 – 69715930083 & 6944685773


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του σχολείου στην αίθουσα “Valentino”, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 20.00.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς το έχουν επιμεληθεί μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια του χορού θα διενεργηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα!

Σας περιμένουμε όλους!



Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ » καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν στον αποκριάτικο χορό του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 19:00.μμ. στην «Κιβωτό» στον Άργιλο Κοζάνης .

Είσοδος ελεύθερη με φαγητό , ποτά και ζωντανή μουσική με μουσικούς της περιοχής μας οι οποίοι με χαρά στηρίζουν την εκδήλωση .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.