4 τραυματίες αστυνομικοί και ένας διαδηλωτής από τα επεισόδια στην Πτολεμαΐδα – Πάνω από 250 άντρες η δύναμη της Αστυνομίας



Ισχυρή Αστυνομική δύναμη άνω των 250 αντρών βρίσκεται στην πόλη της Πτολεμαΐδας από το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019 λόγω της επίσκεψης της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR από τις συμπλοκές που σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας λίγο έξω από τη σχολή της Πυροσβεστικής (κλικ εδώ) τραυματίστηκαν συνολικά 4 άντρες της Αστυνομίας εκ των οποίων οι 2 σοβαρά, με κατάγματα, εκδορές, σπασμένα πλευρά και κάταγμα στον ώμο καθώς και ένας διαδηλωτής με τραύμα στο κεφάλι.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “4 τραυματίες αστυνομικοί και ένας διαδηλωτής από τα επεισόδια στην Πτολεμαΐδα – Πάνω από 250 άντρες η δύναμη της Αστυνομίας

  1. ΑΡΙΣΤΕΡΑ Aυτήν με το απροκάλυπτο ανθελληνικό μίσος, «αντιρατσιστικοί» ανθελληνικοί νόμοι, ελληνοποιήσεις αλλόφυλων, «το Αιγαίο δεν έχει σύνορα», γιουσουφισμός σε όλα τα εθνικά ζητήματα . 4 χρόνια την ταΐζουμε και τώρα έχει γίνει ασήκωτη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.