Δείτε τα επεισόδια και όλα όσα έγιναν στην Πτολεμαΐδα κατά την επίσκεψη της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη



Σκηνές έντασης, αποδοκιμασίες και σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων με αφορμή την παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στη Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, προκειμένου να παραστεί η ίδια στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Πυροσβεστών.

Οι διαδηλωτές οι οποίοι είχαν αποκλειστεί αρκετά μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις της σχολής Πυροσβεστικής, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το σημείο που θα βρισκόταν η Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που είχε αποκλείσει την περιοχή.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ένας διαδηλωτής ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καθώς και ένας αστυνομικός ελαφρά στο χέρι.

Οι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα (13:00).

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τα όσα έγιναν στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019:

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τα επεισόδια και όλα όσα έγιναν στην Πτολεμαΐδα κατά την επίσκεψη της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη

  1. Συνελήφθη πριν από λίγο ο διαχειριστής της σελίδας «Πτολεμαίοι – Μακεδόνες» Γιάννης Ξανθόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.