Νέα κινητοποίηση των φοιτητών του ΤΕΙ Κοζάνης με πορεία διαμαρτυρίας – Δείτε την ανακοίνωση των σχολών ΣΔΟ και ΣΤΕΦ

Παρά τις πιέσεις που έχουν ασκήσει οι φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΔΟ – ΣΤΕΦ σε όλους τους αρμόδιους φορείς είτε ακαδημαϊκούς είτε πολιτικούς για το θέμα της κατάργησης της Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κοζάνη και την έναρξη λειτουργίας του τμήματος στα Γρεβενά αλλά και διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στα τμήματα της ΣΤΕΦ (ΓΕΩΠΕ – ΤΕΑΝ) βλέπουμε πως δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στα αιτήματά μας και για αυτό ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την κατάσταση στα χέρια μας παίζοντας εμείς οι ίδιοι πρωταρχικό ρόλο στο μέλλον των σπουδών μας, του πτυχίου μας και του ιδρύματός μας.

Για αυτόν τον λόγο καλούμε όλους τους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με γνώμονα τη σωστή σχεδίαση και προαγωγή των πτυχίων μας, χωρίς διαχωρισμούς και παρατάξεις, όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σε πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 όπου θα καταλήξει στο Δημαρχείο της πόλης.

Βρισκόμαστε μάρτυρες απέναντι στο ζενίθ των εξελίξεων αλλά δεν πρέπει να μείνουμε απλά θεατές σε όλο αυτό και να πρωταγωνιστήσουμε.

Όλοι μαζί λοιπόν σύσσωμοι στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση σαν μια μεγάλη φοιτητική κοινότητα χωρίς διαχωρισμούς και παρατάξεις.

Δ.Σ. ΣΔΟ – Δ.Σ. ΣΤΕΦ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα κινητοποίηση των φοιτητών του ΤΕΙ Κοζάνης με πορεία διαμαρτυρίας – Δείτε την ανακοίνωση των σχολών ΣΔΟ και ΣΤΕΦ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.