Κάηκε ολοσχερώς οικία στον Άγιο Χαράλαμπο Κοζάνης



Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου σε οικία στον Άγιο Χαράλαμπο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η φωτιά στην οικία φαίνεται να εκδηλώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έγινε όμως αντιληπτή από τους κατοίκους του χωριού νωρίς το πρωί γύρω στις 7:00, όπου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν στην οικία μεγάλες υλικές ζημιές, με αποτέλεσμα η οικία να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού για καλή τύχη των ιδιοκτητών δεν βρισκόταν κανείς τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, όπου βρέθηκε στο σημείο με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 8 άντρες, η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε περισσότερο, χωρίς να κινδυνέψουν γειτονικές οικίες, αφού το σπίτι βρισκόταν ενός κατοικημένης περιοχής.

Στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα (10.30) βρίσκεται ένα πυροσβεστικό όχημα για καθαρισμό, αλλά και για προληπτικούς λόγους, καθώς και η ασφάλεια Κοζάνης και Συνεργείο της Δ.Ε.Η, για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην οικία.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς θα διενεργηθεί από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάηκε ολοσχερώς οικία στον Άγιο Χαράλαμπο Κοζάνης

  1. Χαρη στην εγκαιρη
    παρεμβαση της
    πυροσβεστικης
    η φωτια τεθηκε
    υπο ελεγχο.
    Αλλα το σπιτι
    καηκε ολοσχερως.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.