Ανακοινώσεις του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης για την απώλεια του Π. Μπιμπίρη και για την Εκλογοαπολογιστική συνέλευση



Για την απώλεια του συναδέλφου μας Παναγιώτη Μπιμπίρη

Το Σάββατο 16 Φλεβάρη, στην Κοζάνη, συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία το συναγωνιστή και συνάδελφό μας Παναγιώτη Μπιμπίρη.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1936. Προερχόταν από φτωχή οικογένεια. Στη βιοπάλη από μικρός, δούλευε ως ελαιοχρωματιστής και συμμετείχε ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες από τη δεκαετία του ’60. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης όπου έδινε τη μάχη για τον ταξικό προσανατολισμό του Συνδικάτου, απέναντι από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Στη συνέχεια και μετά τη συνταξιοδότησή του διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης, και από αυτό το μετερίζι έδωσε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων.

Η σωματείο μας, που μέλος του ήταν κι ο Παναγιώτης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ


Με ικανοποιητική συμμετοχή των μελών μας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φλεβάρη 2019 η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου μας με θέματα:

-Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ.
-Οικονομικός απολογισμός
-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Στην εισηγητική του έκθεση, ο πρόεδρος Τάτσιος Παναγιώτης, τόνισε: «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ τους αγώνες μας. Ήμασταν και θα είμαστε στο προσκήνιο του αγώνα. Πληρώσαμε σε όλο τον εργάσιμο βίο μας και δεν χρωστάμε σε κανένα δανειστή….».

Επίσης, στην συνέλευση αναφέρθηκε η απώλεια του συναδέλφου μας και επί χρόνια προέδρου μας Παναγιώτη Μπιμπίρη.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και απαντήσεις καθώς και εκλογή Εφορευτικής Επιτοπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Μετά το τέλος των διαδικασιών της Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πίτας με ευχές για καλή υγεία σε όλους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.