Ξεχωριστή εμφάνιση της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στην 3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών



Μια ξεχωριστή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην 3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Η Χορωδία ερμήνευσε υπό τη Διεύθυνση του κ. Βασίλη Δόντσιου, 5 παραδοσιακά τραγούδια της Μ. Ασίας και της Κωνσταντινούπολης και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από διοργανωτές και παρευρισκομένους.

Την χορωδία συνόδευσε το Εργαστήρι Οργανικής Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου, υπό την επιμέλεια και διδασκαλία των Σάκη Κουκουμπέση και Κώστα Ισπόγλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Όμιλο Ερευνών Πηλίου για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία όλων των χορωδιών.

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, είναι ένα από τα Σύνολα – Τμήματα που δημιουργήθηκαν το 2017 – 2018, στο άνοιγμα που επιχείρησε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης προς την Παραδοσιακή Μουσική και άλλα είδη Μουσικής πέραν της κλασικής παιδείας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεχωριστή εμφάνιση της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στην 3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών

  1. Είσαστε υπέροχοι συγχαρητήρια πολλά σε όλους σας και φυσικά στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης πάντα τέτοια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.