Κατερίνα Πλιάχα: Η Κοζανίτισσα που έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια



Το μήνυμα της Κατερίνας μέσα από το KOZANILIFE.GR ενάντια στον καρκίνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου 2019, η Κατερίνα Πλιάχα, κάτοικος Κοζάνης, περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από τον αγώνα της ενάντια στη μάχη με την επάρατη νόσο.

Μια εικόνα ισούται αποδεδειγμένα με χιλιάδες λέξεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ισούται και υποδεικνύει δύναμη ψυχής, θάρρος και αστείρευτη διάθεση για ζωή!

Η Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και στις ωοθήκες, με πολλά χειρουργεία και χημειοθεραπείες τα τελευταία χρόνια. Η ίδια έδωσε τη δική της ηρωική μάχη και βγήκε νικήτρια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσα από το KOZANILIFE.GR προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Δυναμική, χαμογελαστή και γεμάτη δύναμη ψυχής ανέφερε σχετικά:

«Χρειάζεται δύναμη ψυχής και υπομονή. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται. Ο καρκίνος ήρθε σε εμένα σαν ευλογία. Με βοήθησε να αλλάξω στάση ζωής. Χρειάζεται ψυχραιμία και καλή ψυχολογία. Εμείς πρέπει να εστιάζουμε μόνο στα όμορφα και στα καλύτερα που θα έρθουν».

Φυσικά αξίζει να αναφερθεί, ότι εκτός από όλη αυτή τη δύναμη, που πρέπει να αντλήσει κανείς για να αντιμετωπίσει την επάρατη νόσο, η πρόληψη σε όλες τις ιατρικές περιπτώσεις σώζει ζωές.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κατερίνα Πλιάχα: Η Κοζανίτισσα που έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

  1. Παράδειγμα μαχήτριας μοναδικής, θετικής ενέργειας-ευφορισμού!!!
    έτσι δίνονται οι μάχες…
    έτσι κατακτώνται οι νίκες…
    Περήφανος που είμαι συγγενής σου..

  2. Μακάρι να συνεχίσεις να δίνεις κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους με την συγκεκριμένη νόσο. Να σε έχει καλά ο θεός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.