Στον κάδο σκουπιδιών 6 νεκρά σκυλιά και 2 αρνάκια από φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη



Άλλο ένα περιστατικό θανάτωσης ζώων με φόλες έλαβε χώρα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR στην περιοχή Κρεβατάκια όπου έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις αδέσποτων ζώων σε περαστικούς (κλικ εδώ) εντοπίστηκαν 6 νεκρά σκυλιά, ενώ από τις φόλες δεν γλύτωσαν και 2 αρνάκια.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα θανάτωσης ζώων με φόλα που γίνονται σε πάρα πολλές περιοχές του νομού Κοζάνης, σε ιδιαίτερα τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, τα φαινόμενα με τη θανάτωση ζώων έχουν ξανασυμβεί, αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Η φωτογραφία με τα νεκρά ζώα είναι από τον κάδο στην περιοχή Κρεβατάκια.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Στον κάδο σκουπιδιών 6 νεκρά σκυλιά και 2 αρνάκια από φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη

  1. Μα καλά τόσα χρόνια δεν έπιασαν κάποιον απ αυτούς που τα ξεφορτώνουν βράδυ στης γειτονιές και την επόμενη είναι εκεί και τα ταΐζουν

      1. Αθώα πλάσματα τα θεωρείτε εσείς και οι ομοϊδεάτες σας. Αφού τα αγαπάτε τόσο πολύ, πάρτε τα στα σπίτια σας!!
        Φτάσαμε στο σημείο εμείς οι υπόλοιποι να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, λόγω της ύπαρξης αδέσποτων σκύλων. Έχει δίκιο ο σχολιαστής που έγραψε το σχόλιό του στις 27/01/2019 στις 22:50.

  2. Κε Δήμαρχε, μήπως να μειώναμε το budget των φετινών αποκρεών και να μαζεύαμε κανένα αδέσποτο; Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως θα βρίσκονται πάντα απάνθρωποι για να κάνουν τέτοιες πράξεις.

  3. Βρωμάει η δουλειά αρνάκια και σκυλιά σίγουρα είναι από σταύλο ψόφησαν από το κρύο η από αρρώστια και κάποιος τα πέταξε στον κάδο δεν νομίζω να είναι φόλα, τη δουλειά έχουν τα αρνια με τη φόλα

  4. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ?
    ΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΦΟΛΑ,ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΡΕΑΣ?
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ,ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.